10. veljače 2016. godine: Radionica za izradu prijava programa/ projekata/ manifestacija iz Proračuna Grada Pazina za 2016.

Sukladno Javnom natječaju za financiranje programa/ projekata/ manifestacija od interesa za opće dobro iz Proračuna Grada Pazina u 2016. godini objavljenom 26. siječnja 2016. pozivamo sve potencijalne prijavitelje na radionicu za izradu prijava programa/ projekata/ manifestacija koja će se održati u srijedu, 10. veljače 2016. godine u Društvenom centru „Veli Jože“ u Pazinu, ulica 154. brigade Hrvatske vojske 5, od 17,00 do 19,00 sati.

Radionica ima za cilj da potencijalnim prijaviteljima pruži relevantne informacije vezane uz  prijavu na Javni natječaj za financiranje programa/projekata/manifestacija od interesa za opće dobro iz Proračuna Grada Pazina u 2016. godini.

Na interaktivnoj radionici će biti predstavljeni kriteriji, mjerila i postupci koje će Grad Pazin kao davatelj financijskih sredstava, primjenjivati prilikom financiranja i ugovaranja programa/projekata/manifestacija od interesa za opće dobro uz predstavljanje natječajne dokumentacije.