Prezentacija natječaja Zaklade za poticanje partnerstava i razvoja civilnog društva

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva je dana 10.03.2016. godine raspisala Natječaj za
male projekte u zajednici ,,Mali projekti za bolje sutra”. Natječaj je otvoren do 11.04.2016. godine, a financijska sredstva osigurana su iz Fonda gradova i općina za 2016. godinu kojeg čini 17 gradova i općina sa područja lstarske županije. Ukupan fond iz kojeg se raspisuje natječaj iznosi 220.000,00 kuna, a iznos najveće pojedinačne financijske potpore je ove godine povećan na 15.000,00 kuna.
Na natječaj se mogu prijaviti udruge, ustanove i mjesni odbori koji imaju sjedište registrirano u gradovima i općinama članovima Fonda općina: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Poreč, Rovinj, Kanfanar, Svetvinčenat, Vrsar, Marčana, Motovun, Ližnjan, Medulin, Funtana i Bale.
Ovim natječajem se nastoji potaknuti građane na uključivanje u rješavanje problema koje su prepoznali u svojoj lokalnoj zajednici.
U svrhu upoznavanja svih potencijalnih prijavitelja sa uvjetima natječaja kojima moraju udovoljavati te cjelokupnom natječajnom dokumentacijom, Zaklada (www.civilnodrustvo-istra.hr) organizira prezentaciju natjedaja za male projekte na koju Vas ovim putem pozivamo.
Prezentacija će se održati u četvrtak, 24.03.2015. godine u prostorima Društvenog centra Veli Jože u Pazinu, na adresi 154. brigade Hrvatske vojske 5, s podetkom u 17.00 sati. Predviđeno trajanje prezentacije je 1 sat.

Molimo da sudjelovanje potvrdite na adresu e-pošte: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr do 23.03.2016. godine sa sljedećim informacijama: “prezentacija malih projekata u Pazinu.”

Veselimo se Vašem dolasku!